未來的雜誌

 

似乎是由 Bonnier 的研發設計發起的一個專案, 但這還是算概念性的影片, 關於在不久的將來雜誌的閱讀方式也就是採用手持數位閱讀器, 同時有些未來透過科技來設計的概念, 閱讀器也可以說是電子書的應用, 比起雜誌, 從影片中大概也能看得出來所有的印刷書籍, 報紙或是其他刊物都將受影響。


我在想如果透過無線或有線的傳輸, 再透過網際網路的分享, 電子書成為隨身電腦的概念大概就成形了, 不用太多的軟體或介面功能, 只要能上網, 分享, 上傳與下載, 電子書大可成為手上型的上網設備。

Mag from Bonnier on Vimeo.

Also see: Joo Joo

這也讓我想到, 如果未來的書都是電子書, 那一個班級要買原文書的時候, 就買一本就好咧,,, 總覺得網路或科技的演進會顛覆不少法律的問題, 不過應該都是遲早的事。

The concept uses the power of digital media to create a rich and meaningful experience, while maintaining the relaxed and curated features of printed magazines. It has been designed for a world in which interactivity, abundant information and unlimited options could be perceived as intrusive and overwhelming.

All videos and photos from the Mag project are licenced under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike licence. This means you may use all the photos, as long as you follow certain conditions.
Read more about the licence here: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/deed.en

資料來源:penseemydesy

 

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s